22.05.2018

Súhlas so spracovaním osobných údajov za účelom zasielania obchodných oznámení

Prejdite si, ako nakladáme s vašou e-mailovou adresou na SmallCars.

Súhlas so spracovaním osobných údajov za účelom zasielania obchodných oznámení
Udeľujete týmto súhlas spoločnosti S.I.D. corp. s.r.o., so sídlom Potoční 895, 441 01 Podbořany, IČO: 28738411, spisová značka C 29662 vedená na Krajskom súde v Ústí nad Labem (v ďalšom texte "Správca"), aby v zmysle zákona č.101 / 2000 Zb. o ochrane osobných údajov (ďalej len "zákon o ochrane osobných údajov") spracovávala tieto osobné údaje:
 
  • meno a priezvisko
  • e-mailová adresa
Tieto osobné údaje v rozsahu meno, priezvisko, e-mail, využívame za účelom zasielania obchodných oznámení a ponuky produktov a služieb poskytovaných S.I.D. corp. s.r.o. (E-mailový newsletter s frekvenciou maximálne 1 × týždenne). V prípade, že ste už naším zákazníkom alebo ste už predtým potvrdili odber spravodaja dvojitým prihlásením (tzv. Double opt-in), robíme tak z oprávneného záujmu.
 
V prípade, že naším zákazníkom nie ste, posielame tento newsletter výhradne na základe tohto súhlasu. Tieto údaje budeme ako správca spracovávať po dobu 5 rokov od posledného vyjadrenia súhlasu, ak túto dobu nepredĺžite.
 
Obsah spravodajcu môže byť personalizovaný na základe poskytnutých údajov a ďalších údajov pre personalizáciu obsahu, ktoré spoločnosť S.I.D. corp. s.r.o. zistí zo správania odberateľa newslettera.
 
S vyššie uvedeným spracovaním nám udeľujete svoj výslovný súhlas. Súhlas môžete vziať kedykoľvek späť, a to kliknutím na odhlasovací odkaz vo spravodajcovi alebo zaslaním e-mailu či listu na naše kontakty: S.I.D. corp. s.r.o., so sídlom Potoční 895, 441 01 Podbořany alebo info@smallcars.sk.
 
Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom, osobné údaje však pre Správcu môžu spracovávať aj ďalšie spracovatelia (marketingoví spolupracovníci, poskytovatelia marketingového softvér - Optinmonster, GetResponse). Vaše údaje nikdy neposkytujeme ďalším subjektom, využívame ich výhradne k zasielaniu e-mailového newslettera.
 
Vezmite, prosíme, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:
 
  • vziať súhlas kedykoľvek späť,
  • požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,
  • požadovať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,
  • vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,
  • požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov,
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.
Staňte se naším fanouškem na Facebooku
Modely ihned k sipozici

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace